Babor arckezelések

„Minél tovább megőrizni a szépséget.”

A BABOR termékek használatával a célunk az, hogy kihozzuk természetes szépségedből a legtöbbet.

A Babor egy olyan német professzionális cég, amely a bio kozmetikumokat ötvözi a legmodernebb technológiákkal. Tiszteletben tartja az egyéniségedet és a bőröd egyediségét. Termékei nem tartalmaznak ásványi olajat és parabént, kizárólag bio növényi alapanyagúak és állatkísérlet mentesek.

Szeretnéd tudni melyik kezelés a leghatékonyabb számodra?
Ingyenes bőrdiagnózist végzünk és a bőröd jelenlegi állapotának függvényében közösen döntjük el melyik kezelés a legmegfelelőbb számodra!

9

Babor Man arckezelés

A magabiztosságot sugárzó férfi vonzó. A sikeresség, a jó benyomás és a magával ragadó külső szorosan összefügg. Azonban ezt sokszor a testben, szellemben és lélekben felborítják a külső és belső stresszfaktorok, amire a bőr nagyon érzékenyen reagál. A férfiaknak is szükségük van arcbőrük ápolására, hidratálására, regenerálására, kozmetikus által való kitisztítására.

9

Crash kúra

Feltöltés ampullákkal. Van úgy, hogy úgy érezzük krémünk nem elegendő szépségünk megőrzéséhez. Néha kevésnek, néha túl soknak érezzük. Ennek oka, hogy bőrünk szarurétege alatt további szöveteket találunk, amelyeket ugyanúgy regenerálnunk kell, hogy krémünk megfelelő hatást eredményezzen. Az ampullák lehetővé teszik ezeknek a szöveteknek a táplálását, regenerálását, hidratáltságát, egyszóval befogadóképessé teszik bőrünket a krémek számára. Csak az ampullák segítségével tudunk koncentráltan több problémát megoldani, a kezelésben felhasznált 3 vagy 5 ampulla bevitelével egyszerre hidratálhatunk, táplálhatunk, regenerálhatunk, feszesíthetünk és ránctalaníthatunk is! A crash kúra egy igazi szépségelixír löket a bőrnek, a látvány magáért beszél!

9

Babor Pure

Tisztátalan, aknés bőrre ajánlott, faggyúmirigyek működését szabályozó, pórusokat finomító kezelés. A magas teafaolaj tartamú kozmetikai család felveszi a harcot a pattanásokkal és mitesszerekkel. A Pure kezelés hatékonyan tisztítja az arcbőrt, finom pórusokat eredményez. További jótékony hatása, hogy megelőzi az új pattanások, mitesszerek kialakulását és szabályozza a faggyútermelést, így mattá varázsolja a zsírosan fénylő bőrt. 

9

Babor Mini

Gyors kényeztetés. Rohanó világunkban nem mindig jut elegendő idő Önmagunkra. A Babor Mini kezelést azért találtuk ki, hogy 1 óra leforgása alatt is megszépülhess. A bőr megfelelő előkészítése után, mely során eltávolítjuk arcodról az elhalt hámsejteket, egy kényeztető-relaxáló arcmasszázsban részesítünk. A kezelést záró pakolással fejezzük be. Látható, érezhető változás 1 óra alatt!

9

Re-genation kezelés

A stresszes, fáradt, regenerációra szoruló bőrnek.
A kezelés intenzíven regenerálja, erősíti és vitalizálja a stresszes, fáradt, gyenge bőrt, anti -aging hatóanyagokkal. Aktiválja a bőr anyagcseréjét, serkenti a sejtregenerációt és a bőrmegújulást.
Hydra-Ballance hatás:
Mélyrehatóan hidratálja a száraz bőrt helyre állítja annak nedvességtartalmát. A kezelés hatására a szárazság következtében kialakult ráncok eltűnnek, a bőr ragyogóan friss és üde lesz már az első kezelés után. A bőr újra kiegyensúlyozottá válik és visszanyeri bársonyos tapintását!

9

Arc+dekoltázsmasszázs

A kozmetikai arcmasszázsok célja a szövetek rugalmasságának és feszességének megtartása, az öregedési folyamatok lelassítása. Mindezeken túl a professzionális arcmasszázsok előnye, hogy segítik a tápanyagok mélyebbre hatolását, csökkentik a túlfeszült izmok formájában árulkodó feszültséget, elősegítik a toxinok távozását, emellett a jó közérzet, test és lélek harmonizálásának eszközei.

9

ReVersive kezelés

Szenzáció az öregedésgátlásban!
Korunk előrehaladtával a bőr természetes védelmi mechanizmusai gyengülnek és a sejtmegújulás lelassul. A bőr veszít ragyogásából, rugalmasságából és a ráncok láthatóvá válnak.
A kezelés csökkenti a mély ráncokat és eltünteti az életkorral kialakult foltokat, kiegyenlíti a tónusokat. Ragyogóbb fiatalosabb megjelenést kölcsönöz a bőrnek. Feszesebb és simább, bársonyosabb lesz a bőr.

9

Collagen booster

Magas hatékonyságú specialista a következő problémák kezelésében: rugalmasságvesztés, ráncok, megereszkedett arckontúrok, szem és ajak körüli ráncok, gravitációs redők.

 

A kezeléskor felhelyezésre kerül egy Collagen Biomatrix mask. A kollagén-háló újraépítéséért 99%-os, természetes, fagyasztással szárított kollagén rostokból nyert kollagénnel dolgozunk.
Belülről tölti fel a ráncokat és azok mélységét is hatékonyan csökkenti. Kollagén újraépítés és védelem. Szövet erősítés és intenzív ránctalanító hatás.

 

9

Doctor Babor arckezelések

Precíz megoldásokat biztosít minden szépségigényre. Válogatott aktív összetevőin alapuló nagy hatékonyságú formuláival a DOKTOR BABOR szettjeivel új korszak kezdődött a orvoskozmetológia területén. 

A DOKTOR BABOR mottója: Hatékonyabb – Precízebb – Innovatívabb 

Termékcsaládjaival széleskörűen tudjuk a bőr különböző problémáit kezelni, hatóanyagainak töménysége egyedülálló, mely azonnali látványos változást eredményez. Feszesítés, regenerálás, halványítás, hidratálás, extra érzékeny bőrök kezelése, és ez csak a lehetőségek egy szegmense, amit a Doktor Babor termékeivel kezelhetünk.

 

9

HSR Lift Luxus

A kezelések eredményeképpen hatékonyan lehet késleltetni az öregedés jeleit: a sejtek élettartalmát megnyújtja és a bőröregedés folyamatát jelentős mértékben lelassítja.

Ugyanakkor az öregedés meglévő jelei, mint a ráncok, rugalmasságvesztés, öregségi foltok és bőrpír kivételesen eredményesen csökkennek.  A kezelést követően az arcszín fiatalosan frissnek hat.