Munkatársaink
Szabó Adrienn

Szabó Adrienn

Fodrász és tulajdonos

Rájöttem hogy az emberek többsége nem birtokolja azt a szeretetett, áldozatkészséget, figyelmet, tudást, ami a mi szakmánkhoz elengedhetetlen.
Arra törekszem hogy ezen tulajdonságok birtokában legyek. Hálás vagyok azért hogy minden nap őszinte örömmel látok neki a feladataimnak. Magamra találtam ebben a szakmában.
Nincs annál jobb mikor a nap végén visszatekintve azt érzem hogy a legjobb tudásom, türelmem, figyelmem és megértésem kapták a vendégeim.
Napjaim tele vannak kedves gesztusokkal, mosollyal, meghitt vagy legtöbbször vicces beszélgetésekkel és nem utolsósorban elégedett vendégekkel.

Ahogy a mondás tarja : Ha nem hiszed járj utána ☺

Lichtenberger Adél

Lichtenberger Adél

Fodrász

Nem tudnék jobb szakmát elképzelni magamnak, mint a fodrász.
A női hajvágás és a hajfestés a kedvencem, mert teljesen új karaktereket lehet kihozni általunk a vendégekből.
Legyen szó természetes színekről és fazonokról, vagy extravagáns frizurákról, vendégeim csillogó szemmel pillantják meg magukat a tükörben. Emellett a fonási technikákat is szeretem, mert feldobják a hosszú és félhosszú hajakat.
Fontos dolognak tartom, hogy a vendégeket maximálisan kiszolgáljam, és egyénre szabott szolgáltatásban részesítsem őket. Rendszeresen képzem magam, hogy mindig a legtrendibb technikákkal várjam vendégeimet.

Bodnár Zsuzsi

Bodnár Zsuzsi

Babor kozmetikus

Szeretem az örömteli és elégedett arcokat, amelyeket a kezelések után látok. Inspirálnak az elért eredmények amelyekkel nap mint nap szembesülök.
Csodás lehetőségnek tartom, hogy prémium kategóriás BABOR termékekkel dolgozom, melyek széppé, fiatallá és egészségessé teszik vendégeim bőrét. Rengeteg élményt nyújt ez a szakma és azt gondolom, hogy én magam is sokkal több lettem általa.
Vendégeim elégedettsége az én sikerem, és örömöm is egyben. Az állandó szakmai kihívások és képzések által szakmai magabiztosságot, az emberekkel való bizalmi kapcsolataim által emberismeretet, tiszteletet és alázatot nyertem.